Hortamuseum

Reservering Hortamuseum

Opgelet! De aankoop van de tickets is beperkt tot 6. Groepen vanaf 7 personen dienen tien dagen op voorhand contact op te nemen met info@hortamuseum.be

Online ticketing

GECOMBINEERDE RESERVERING
HORTAMUSEUM - MAISON HANNON

Bezoek het Hortamuseum en het Maison Hannon met een gecombineerd ticket met korting.

Online reserveren is verplicht voor het gecombineerd ticket. Het omvat het volle tarief, het seniorentarief, het jeugdtarief en het kindertarief. Het gecombineerd ticket voor gereduceerde tarieven is begin september beschikbaar.

Door te reserveren kun je je bezoeken op dezelfde dag plannen of over een periode van maximaal drie maanden.

De gemiddelde bezoektijd voor het Hortamuseum is een uur en voor het Maison Hannon 45 minuten. Houd rekening met ongeveer 10 minuten lopen tussen de twee instellingen.

Begin de reservatie door één van de twee huizen hieronder te selecteren. Kies vervolgens de dag en het tijdstip van jouw bezoek (stap 1). Geef daarna het type en het aantal tickets aan (stap 2). Voer je persoonlijke gegevens in (stap 4).

Klik op Andere producten toevoegen (stap 5 - overzicht winkelmandje) om de gecombineerde ticketkorting te bekomen. Vervolgens kies je jouw tweede huis (Horta of Hannon) en voltooi je dezelfde reservatieprocedure. Aan het einde betaal je voor het gecombineerde ticket.

Vente de billets en ligne