Hortamuseum

Horta's Young Friends

446-12.jpg

De Horta's Young Friends, een groep art nouveau-liefhebbers (< 35 jaar), komen regelmatig samen om emblematische plaatsen te bezoeken uit de 'fin de siècle'- periode.

Waarom een Young Friend worden?

Het lidgeld van 15 euro per jaar stelt de Young Friends in staat het Hortamuseum, zijn collecties en het onderzoekscentrum te steunen.

Leden hebben dezelfde voordelen als de Vrienden van het Hortamuseum, de vereniging waaruit zij ontstaan zijn:

Hoe kan ik lid worden?

Deze Google-formulier invullen

Stort uw lidgeld op de bankrekening van de vzw Vrienden van het Hortamuseum:
BE50 3100 3795 9018 met "Lidmaatschap 2022" in de mededeling.

Inschrijving voor een activiteit

Om u voor een activiteit in te schrijven, moet u het Google-formulier invullen en het bedrag voor de bezoeken betalen. Het formulier zal ook beschikbaar zijn op het Facebook-evenement van het bezoek, dat door de Facebook-pagina van het Hortamuseum wordt beheerd.

Prijs van een bezoek:
Young Friends: 5 euro
Niet Young Friends leden: 10 euro

Gelieve het bedrag te storten op de bankrekening van de Vrienden van het Hortamuseum:
BE50 3100 3795 9018.

Programma van de Horta's Young Friends - 2de semester 2022

Uitzonderlijke bezoeken aan plaatsen die gewoonlijk voor het publiek gesloten zijn!

29 september 2022 : VOLLEDIG !

Exclusieve rondleiding over de restauratie van het Maison Hannon voor de opening in 2023. Het persoonlijke huis van de ingenieur en picturalistische fotograaf Edouard Hannon werd in 1903 in Franse stijl gebouwd door Jules Brunfaut.

*Gratis toegang
*Tijdstip: 18:30

27 oktober 2022
Rondleiding door het Aegidium, een enorm complex van feest- en podiumzalen uit de jaren 1920.

*Gratis toegang
*Tijdstip: 18:00

24 november 2022
Rondleiding in het persoonlijke huis van architect Gustave Strauven, een meesterwerk van de Brusselse art nouveau uit 1905.

*Toegang: 5 euro
*Tijdstip: 18:00

Volg de verschillende evenementen op de Facebook-pagina van het Hortamuseum!